English version
Mei
Nieuwsflits
alt text
Help mee om jouw pensioen van de toekomst te ontwerpen!

Beste deelnemer,

Jouw mening is belangrijk voor ING CDC Pensioenfonds. Graag vragen wij je om mee te doen aan het deelnemersonderzoek van het pensioenfonds.

Waarom meedoen aan het onderzoek?
Met dit onderzoek verzamelen wij waardevolle informatie over hoe je denkt over jouw pensioen. Dat is belangrijk omdat er nu voorbereidingen worden getroffen voor de pensioenregeling van straks. Hoe beter het pensioenfonds weet wat jij belangrijk vindt, hoe beter dat straks is in te passen.

Hoe werkt het onderzoek?
Montae & Partners voert dit onderzoek namens ING CDC Pensioenfonds uit. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld, krijg je een rapport met een korte analyse over welke keuzes jij hebt gemaakt.

Jouw antwoorden worden door Montae & Partners samengebracht met de antwoorden van andere deelnemers. Deze informatie wordt gebruikt om beter inzicht te krijgen in hoe de deelnemers van ING CDC Pensioenfonds denken over belangrijke pensioenonderwerpen. De uitkomsten worden vervolgens met ons besproken. Wij zullen ING en de vakbonden in kennis stellen en ondersteunen bij het verdere ontwerp van de nieuwe pensioenregeling.

Deelname is heel eenvoudig: vul voor 7 juni a.s. de vragenlijst in
Het invullen van de online vragenlijst kost slechts 10 minuten van jouw tijd.

Klik hier voor de vragenlijst, of kopieer www.spservices.nl/ing-cdc naar jouw browser om naar de online vragenlijst te gaan.

Hoe beschermen we je privacy?
Jouw gegevens zijn veilig. Montae & Partners gaat met aandacht om met jouw antwoorden. Zij zorgen ervoor dat jouw antwoorden niet naar jou terug te herleiden zijn. Bij de verwerking van jouw informatie houdt Montae & Partners zich aan de privacywetgeving.

Jouw deelname aan het onderzoek stellen we zeer op prijs. Heb je vragen? Hier vind je een overzicht met veel gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag daar niet bij, stuur dan gerust een e-mail naar: deelnemersonderzoek@montaepartners.nl.

Met vriendelijke groet,

André Hollenkamp, Voorzitter
Lau Veldink, Vicevoorzitter

Ga naar de vragenlijst